top of page
Writer's pictureMarjeta Cimerman

Kr neki tole vse skupi, prazna luna v dvojčkih, 22.5.2020

Prazna luna v dvojčkih bo danes zvečer in woha, a smo kaj sitni/utrujeni/nemirni/vse skupaj? Najbrž smo. Kako pa kaj spimo? Žive sanje, zmedene sanje, nočne more?

Ok, v znamenju Dvojčkov je full velik planetov: Sonce in Luna, potem pa Merkur, retrogradna Venera in seveda, od začetka maja tudi, Rahu. Čist preveč nemira in razpršenosti. Od prejšnjega tedna sta retrogradna tudi Saturn in Jupiter, pa od konca aprila tudi Pluton, tako, da nas malo te energije tudi ustavljajo, da ne bezljamo preveč.

Britanska pisateljica Lisa Lister dan, dva pred prazno luno imenuje »dark moon feels«, se pravi, »čustva prazne lune«, ki so podobna stanju tik preden dobimo menstruacijo. Se pravi, vemo, da bomo začele krvaveti, ampak nismo še čisto tam, smo občutljive in bolj introvertirane. No, tle smo, tale luna full dobro tole ponazarja, kot da vsi čakamo, da se nekaj zgodi, sami pa nimamo vpliva na to ...

Torej, kaj je pomembno? Pomembno je, da počivamo, da hitimo počasi, da si ne nakopljemo kakšne nezgode ali kaj podobnega. In ker je Merkur v Dvojčkih v lastni hiši je pomembna komunikacija: kaj zahtevamo od sebe in kaj do drugih? Ali lahko malo zmanjšamo vse te zahteve? Ljubeča naklonjenost FTW, če vas več zanima pejte gledat blog zapise/navdihovalnico od Tine Košir. www.tinakosir.si

Znamenje Dvojčkov je spremenljivo zračno znamenje in hitro prilagaja misli in to je tudi v bistvu lekcija te prazne lune. Da se zavedamo, da naše misli ustvarjajo prihodnost in, da četudi sedaj ne vemo, kam gremo in kako se bodo našli plani razvili in kdaj lahko pričakujemo kakšnem rezultat, počasi in vztrajno delamo na svojih načrtih za prihodnost. Vizualizirajmo si najboljše možne rezultate za naše trenutne odprte zadeve. Še posebej zato, ker je luna v nakšatri, ki omogoča materializacijo naših načrtov. Ampak v tem trenutku pa je pomembno, da se umirimo in zaupamo, da se bo vse izšlo v naše najvišje dobro.

Vir slike: IG @cosmiccollage


6 views0 comments

Comments


bottom of page